19-01-10

Enkele hotels in Brugge

Hotel Rosenburg

Hotel Rosenburg is gelegen nabij een van de charmante grachten op loopafstand van het centrum van Brugge. Dit Brugge Hotel, biedt ruime hotelkamers, meestal met uitzicht op de jachthaven van Brugge en de aangrenzende groene stad samen met de forten alle moderne comfort. In de ochtend wordt een heerlijk ontbijtbuffet aangeboden in de serre met uitzicht op de rozentuin. Na een dag van exploratie in Brugge kunt u uw dag afsluiten in de comfortabele hotelbar of dineren in een van de charmante restaurants.

Erasmus Hotel

Hotel Erasmus is een klein .Brujas hotelmet 10 comfortabele en onlangs totaal vernieuwde hotelkamers, centraal gelegen en in de onmiddellijke nabijheid van de belangrijkste musea en de Grote Markt van Brugge.

 

Steden in de buurt van Brugge

 

brussel3

Hoewel Brugge wordt beschouwd als de mooiste stad van België en het centrum van het toerisme, zijn er nog veel andere steden die echt aantrekkelijk zijn. Zo kunt u verblijven in een Bruselas hotel. De hoofdstad van België, tevens het administratieve centrum van de Europese Unie heeft toeristen alles te bieden. Wanneer u verblijft in een Brussel hotel zal u overweldigd worden door het aanbod van pittoreske straatjes en pleinen, mooie boulevards en monumenten, parken, interessante restaurants en cafes en een bruisend cultureel leven.

Tijdens uw verblijf in een Antwerpen hotel komt u heel wat te weten over de geschiedenis van de diamantindustrie en hoe de felbegeerde steentjes worden geproduceerd . Antwerpen biedt talloze workshops, diamant- en juwelenwinkels en het World Diamond Center.